den 24 juli, fredag.

Idag har det regnat hela dagen.

Tror min mamma har fått nån idé om att hon av nån anledning ska lära mig saker. Igår skulle jag köra igång tvättmaskinen, oj vad bortskämt det lät XD, och idag tvångslärde hon mig ett sätt att laga kött. Mystiskt.

Jag kände att jag behövde luft så jag tog på mig röda stövlar och gul regnjacka och gick ut. Det typ mysregnade bara. Om jag ska fortsätta gå impulsiva promenader över ängarna när det har regnat borde jag införskaffa ett par galonbyxor, sånna man hade i dagis och hatade. För det förstör litegrann den lugna känslan av att sitta mitt på en äng i högt gräs, titta upp mot den gråa himlen och känna regnet i ansiktet, när jag hela tiden tänker på hur kalla och blöta mina lår är.
Jag kände för att skrika, men inte tillräckligt mycket för att det var värt att skrämma upp bröllopsföljet som satt på forngårn och fikade. Tror av nån anledning inte att folk förstår att man behöver gå ut i skogen och skrika ibland.

Jag mår inte jättestabilt just nu, men det går över.

Äsch.

Mhm.

Natten spenderades hos Adam Edh, trevligt! Vi var typ 13 pers igår, 7 som sov över. Nu kommer jag inte ihåg vad jag tänker skriva, allt jag har i huvudet är glass och ett par blåa ögon. Jomen vad gjorde vi igår. Kvällen gick under namnet musikalmaraton! Dock kollade vi bara på halva Sound of music och Hair. Och de bra låtarna ur Grease på morgonen. Hair var asbra måste jag säga!
Men hur intressant är det. Enda anledningen till att jag sitter här är för att jag väntar på att min iPod ska ladda så jag kan ta med den ut och sätta mig nånstans och bli uppäten av myggor. Det känns skönt.

Jag har ont i huvudet, har inte klagat på det på ett bra tag känns det som. Det är ju skönt :)

Nu har jag suttit och bara stirrat på texten jättelänge.

Vad säger man om kossor i panik? -Kaos (cows)

Hela gänget sov hos Axel inatt, han har en lila dörr. När jag kom hem kände jag stort behov av att vara ensam, så jag tog på mig stövlar och en regnjacka och gick ut. Gick ut på udden och satte mig under ett träd och blickade ut över det gråa vattnet. Det regnade. Jag satt i en kohage blev jag snart varse. En nyfiken kalv fick syn på mig, då tyckte jag att det var bäst att flytta på mig. Så jag började strosa iväg åt hållet jag kom från, vänder mig om och ser att kalven kommit närmare. Då gick jag lite fortare. Då hör jag ljudet av hovar och ser hur hela hjorden kommer springades mot mig. Panik. Klättrade upp på ett träd, men då det inte gick att komma högre än bara upp på den snedväxande stammen kände jag mig allt annat än säker. Kossorna såg ilskna ut, dom rusade fram och tillbaka och blängde på mig. Jag hade typ tio meter till stängslet. Jag klappade händerna och skrek allt jag kunde och då sprang dom iväg. Jag skyndade mig ut ^^
Bestämde mig för att ta vägen över ängarna hem, kanske inte jättesmart då jag blev väldigt jätteblöt. Gräset var högt. När jag kom hem vred jag ur mina byxor.

Jag bäddade ner mig i soffan under en filt, tog kattungen i knät och åt en kaka eller två. Kanske tre. Nog med största sannolighet tre. Det var ett program på TVn som hette How to look good naked där Carlson från Fab 5 skulle få en tjej att förstå att hennes kropp var vacker. Jag vill också ha en liten bög som står i min garderob och pekar ut allt som är vackert på mig :)

RSS 2.0